3 gode grunde til at du skal bruge privatkok.nu

Lej en kok med ja-hatten på!

Er du i gang med at planlægge drømmebrylluppet, den lille nys barnedåb, en temafest eller måske bare en hyggelig havefest? Vi ved, at det kan være stressende at arrangere en stor fest, og vi tager os derfor gerne af så mange aspekter af festen, som du ønsker. Vores mangeårige færden i branchen har gjort, at vi efterhånden har skabt os lidt af et netværk. Ønsker du at vi står for borddækningen, festpynt, en lækker vinmenu, en lækker cocktail bar eller andre dele af arrangementet, har vi altid ja-hatten på. Vi elsker udfordringer, og kan vi løse din springer vi med glæde ud i den!

Nedenfor har vi samlet 3 gode grunde til, hvorfor du bør hyre privatkok.nu til dit næste arrangement.

  1. Sæsonpræget og kærlighedsspækket menu

Hos Privatkok.nu er vores absolut vigtigste mission at få dine gæsters smagsløg til at synge. Det sikrer vi ved at bruge sæsonens lækreste råvarer, så der altid er smæk på smagen. Uanset hvilken type arrangement, du afholder, og hvor mange gæster, du har inviteret, lægger vi al vores kærlighed i planlægningen af menuen og madlavningen. Vi har ingen faste menuer, hvilket betyder, at vi skræddersyer en menu efter dine ønsker.


  1. Vi går lidt længere end dit lokale cateringfirma

Vi elsker kreative arrangementer og nye udfordringer, og vi har endnu ikke oplevet at være nødt til at sige nej til en kundes idé. Skal du holde en 80’er temafest springer vi ud i det med lægte disco-engagement og drysser rundhåndet med knæhøj karse. Ønsker du en luksuriøs middag, der emmer af glamour, skruer vi op for gastronomien og gourmetinspirerede smagssammensætninger. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og vi vil gå langt for at opfylde dine ønsker!

 

  1. Du kan læne dig tilbage og passe gæsterne

En af de absolut største fordele ved at høre en privatkok til dit arrangement er, at du ikke behøver at bekymre dig om planlægning af menu, indkøb og madlavning, alt imens mange andre aspekter af festplanlægningen også kræver din opmærksomhed. Læn dig tilbage og lad os stå for madlavningen. Vi tager også opvasken!

”Privatkok.nu sørgede for en perfekt bryllupsdag til 59 mennesker. Den lille pakke, der kom med tjenere, mad, vin m.m. sparede os for så meget besvær i en stresset periode!” siger Peter Rasmus Hendriksen

Copyright © 2023 by Privatkok.nu. Alle rettigheder forbeholdes.